Weboldalunk adatai:

  • Cím: www.sorozatmax.hu
  • Elérhetőségeinket itt érheti el.

Felhasználási feltételek:

  • Oldalunkat mindenki szabadon böngészheti (Felhasználó, Anonim látogató) efelöli megkötés csak a szabályok megszegésekor jöhet szóba, melyet a Felhasználóra vonatkozó szabályok részben taglaltunk. A regisztrációkor a regisztráló személy hozzájárul, hogy az Adatok melyeket tárolunk részben felsoroltakat a SorozatMax.hu tárolhatja, és szükség esetén azokat fel is használhatja amennyiben az negatív teljesítmény esetleges rossz hírnevet idéz elő.
  • A regisztráció gomb megnyomásakor Ön beleegyezik és kijelenti, hogy tudomásul vette és elolvasta ezen oldalakat: (Adatvédelmi és felhasználási feltételek, Jogi információk) és egyetért a benne foglaltakkal.
  • A SorozatMax.hu nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A SorozatMax.hu nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A SorozatMax.hu kizár minden felelősséget, amely a program letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.
  • A SorozatMax.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a SorozatMax.hu kifejezetten kizárja.

Felhasználóra vonatkozó szabályok:

  • Az oldalunkra bárki regisztrálhat aki rendelkezik érvényes, létező email címmel, a regisztrációkor bekért név, email cím, és jelszó a felhasználó tulajdonát képezi, így a SorozatMax.hu nem vonható felelőségre a felhasználó fiókkal kapcsolatos problémák, hiányosságok miatt, beleértve az elvesztett jelszót, vagy az adatok eltulajdonítását tekintve.
  • A felhasználó köteles az oldalra való pozitív teljesítménynek való előidézésének elősegítése, és a jóhírnév fenntartásának elősegítése, amennyiben ezt nem teszi az erre kompetens személyek (Adminisztrátorok, Moderátorok) büntetést esetleges kitiltással is illethetik a felhasználót, melyet a felhasználó köteles elfogadni, és amennyiben nem ért egyett a kiszabott büntetéssel köteles azt 30 napon belül emailben tudatni, a 30 nap lejárta után a SorozatMax.hu nem köteles felülvizsgálni a bejelentést.
  • A kitiltás minden esetben IP címre értetendő.
  • A SorozatMax.hu fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött tartalmak (hozzászólások, adatlap feltöltések, témák, visszajelzések, üzenetek) bármilyen célú felhasználására.

Adatok melyeket tárolunk:

  • A SorozatMax.hu-n van lehetőség fiók létrehozására, mellyel hasznos funkciókhoz kaphat hozzáférést. A regisztrációkor és bejelentkezéskor megadott adatokat, beleértve a regisztrált nevét, email címét, ip címét biztonsági okokból rögzítjük és tároljuk a fiók megléte vagy adatok törlésének kéréséig. Regisztrációjával Ön ehhez hozzájárul, és kijelenti, hogy tudatában van ezen adatok törlésének menetével, kikérésével. (Az adat törlés/kikéréssel kapcsolatban a kérelmét emailben az info@sorozatmax.hu-n teheti meg.)
  • Az info@sorozatmax.hu – Email címen tárolt emaileket 30 napig tároljuk majd töröljük. Kérhető a hamarabbi törlés is, ezt kérem email-ben jelezze felénk.
  • A SorozatMax.hu oldalán Cookie-kat használunk a jobb böngészési élmény érdekében, és ezt a weboldalunk használatával el is fogadja. a Cookie-kat 30 nap -ig tároljuk majd töröljük.
  • A SorozatMax.hu-nak a tárhelyet, az Email-t, és a domaint is a C-Host Kft. biztosítja, az általuk nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban kérem forduljon feléjük, vagy látogasson el a weboldalukra.
  • A SorozatMax.hu rendelkezik SSL tanúsítvánnyal melyet a Let’s Encrypt Authority X3 Álított ki.
  • A SorozatMax.hu-n tárolt adatokat kizárolag a SorozatMax.hu bírtokolja, és kezeli.
  • A SorozatMax.hu fenntartja a jogot az általa tárolt adatok felhasználására, amennyiben úgy itéli meg, hogy az szükséges az oldal jóhírét, pozitív teljesítményét tekintve, a SorozatMax.hu által tárolt adatokat nem adjuk ki harmadik félnek, kivételt képeznek a hatósági szervek, amennyiben rendelkeznek kellő engedéllyel.

További jogi információk:

Itt érheti el őket.