Weboldalunk adatai:

 • Cím: www.sorozatmax.hu
 • Elérhetőségeinket itt érheti el.

Felhasználási feltételek:

 • Oldalunkat mindenki szabadon böngészheti (Felhasználó, Anonim látogató) efelöli megkötés csak a szabályok megszegésekor jöhet szóba, melyet a Felhasználóra vonatkozó szabályok részben taglaltunk. A regisztrációkor a regisztráló személy hozzájárul, hogy az Adatok melyeket tárolunk részben felsoroltakat a SorozatMax.hu tárolhatja.
 • A regisztráció gomb megnyomásakor Ön beleegyezik és kijelenti, hogy tudomásul vette és elolvasta ezen oldalakat: (Adatvédelmi és felhasználási feltételek, Jogi információk) és egyetért a benne foglaltakkal.
 • A SorozatMax.hu nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A SorozatMax.hu nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A SorozatMax.hu kizár minden felelősséget, amely a program letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.
 • A SorozatMax.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a SorozatMax.hu kifejezetten kizárja.
 • A SorozatMax.hu fenntartja a jogot, hogy jelen feltételeket előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. A továbbra is való használat az automatikus elfogadást jelenti.

Felhasználóra vonatkozó szabályok:

 • A felhasználó köteles az oldalra való pozitív teljesítménynek való előidézésének elősegítése, és a jóhírnév fenntartásának elősegítése, amennyiben ezt nem teszi az erre kompetens személyek (Adminisztrátorok, Moderátorok) büntetést esetleges kitiltással (BAN) is illethetik a felhasználót, melyet a felhasználó köteles elfogadni, és amennyiben nem ért egyett a kiszabott büntetéssel köteles azt 30 napon belül emailben tudatni, a 30 nap lejárta után a SorozatMax.hu nem köteles felülvizsgálni a bejelentést.
 • A kitiltás minden esetben IP címre értetendő.
 • A SorozatMax.hu fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött tartalmak (hozzászólások, visszajelzések, üzenetek, profilképek, tartalomkérések) bármilyen célú felhasználására.

Adatok melyeket tárolunk:

 • A SorozatMax.hu-n van lehetőség fiók létrehozására, mellyel hasznos funkciókhoz kaphat hozzáférést. A regisztrációkor és bejelentkezéskor megadott adatokat, beleértve a regisztrált nevét, profilképét, email címét, ip címét biztonsági okokból rögzítjük és tároljuk a fiók megléte vagy adatok törlésének kéréséig. (A jelszót titkosítva tároljuk, és az oldalunk kezelői sem férnek hozzá.) Regisztrációjával Ön ehhez hozzájárul, és kijelenti, hogy tudatában van ezen adatok törlésének menetével, kikérésével. (Az adat törlés/kikéréssel kapcsolatban a kérelmét emailben az [email protected] teheti meg.)
 • Az [email protected] – Email címen tárolt emaileket 30 napig tároljuk majd töröljük. Kérhető a hamarabbi törlés is, ezt kérem email-ben jelezze felénk.
 • A SorozatMax.hu oldalán Cookie-kat használunk a jobb böngészési élmény érdekében, és ezt a weboldalunk használatával el is fogadja. a Cookie-kat 30 nap -ig tároljuk majd töröljük.
 • A SorozatMax.hu-n tárolt adatokat kizárolag a SorozatMax.hu bírtokolja, és kezeli.
 • A SorozatMax.hu semmilyen körülmények között harmadik félnek nem adja ki az általa tárolt adatokat.

Tartalom eltávolítási politika:

 • Amennyiben az oldalunkon megtalálható valamely tartalom mely az Ön tulajdonát képezi kérjük keressen fel minket a [email protected] email címen és mellékelje a hozzátartozó papírokat és mi 30 napon belül eltávolítjuk a tartalmat.
 • Adatok melyekre Ön benyújthat nálunk eltávolítási kérelmet: Borítóképek, Leírás, Profilképek. A többi tartalom vagy nem a mi oldalunkon van, vagy nem mi felelünk érte.

Legalitási információk:

 • Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében a SorozatMax.hu teljesen legális tevékenységet folytat.
 • A SorozatMax.hu csak a Magyarországi törvényeknek felel meg, és álláspontja csak azokkal van alátámasztva, így nem tudjuk garantálni, hogy más országokban is az oldalunk legális. (Főleg EU-n kívül) A SorozatMax.hu kizár minden a nem Magyarországon történő megtekintésből eredő esetleges legalitással felmerülő felelőséget.

További jogi információk:

 Itt érheti el őket.